Twee open vormingsdagen in mei 2018

Op dinsdag 8 mei organiseer ik een vormingsdag in De Vloer/Nest, het oude bibliotheekgebouw van Gent, met als titel “Hoe vorm ik een veilige groep?” (9u30-16u30)

“Steven Desanghere neemt je mee in de wondere wereld van de groepsdynamica, en zoekt via oefeningen, verhalen en ervaringsuitwisseling hoe ook jij een veiliger en meer inclusieve groep kunt vormen. Bedoeld voor al wie geregeld groepen begeleidt of dat graag meer wil doen: vormingswerkers, lesgevers, jeugdwerkers, opvoeders, etc. Prijs: 75 euro inclusief vegetarische broodjesmaaltijd en hand-out. Beperkt aantal plaatsen – pas na betaling is inschrijving definitief. Inschrijven via globalisehope@gmail.com. Na inschrijving krijg je ook nog wat extra praktische gegevens toegestuurd. 

 

(ANNULATIE!!!!) (Verschoven naar een latere datum!) Op zondag 27 mei organiseer ik Geen vormingsdag in de Circuskerk van Gent (Oudstrijderslaan 1 te Malem, Gent) met als thema “Omgaan met diversiteit in het werken met kinderen en jongeren” (10-17u). In samenwerking met Circusplaneet vzw. Hou deze blog of de FB-pagina van Circusplaneet in de gaten voor verdere updates

“Het is vaak een behoorlijke uitdaging om groepen kinderen of jongeren, vol verscheidenheid, te begeleiden op een manier die zowel veilig aanvoelt voor ieder van hen, als voor jezelf. En diversiteit is zoveel meer dan fysieke of culturele verscheidenheid! Steven Desanghere deelt een resem inzichten, tips & tricks om hiermee op een fijne manier om te gaan. En dit op een bijzondere locatie… In eerste instantie bedoeld voor jeugdwerkers en onderwijzers. Prijs: 75 euro (inclusief lichte vegetarische broodmaaltijd, drank en hand-out). De plaatsen zijn beperkt, en een inschrijving is pas definitief na overschrijving. Inschrijven voor de vorming van 27 mei doe je hier.”

braunschweig twee training

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s